Afla mai jos cum sa-ti faci cumparaturile de pe magazinul online Casa de moda Ella.

COMANDA ONLINE


     Alegeti produsele care va intereseaza de pe site. In urma alegerii produsului/lor, apasati pe butonul ADAUGA IN COS. In coltul din dreapta sus al paginii se gaseste COSUL de CUMPARATURI, pentru a FINALIZA COMANDA apasati pe "=>vezi cosul".

Urmati pasii de mai sus pentru toate articolele pe care vreti sa le comandati.

Termenul de onorare al comenzilor

     Orice comanda primita va fi verificata de catre un consultant Casa de moda Ella in maxim 2 zile lucratoare, in acest termen urmand a se primi si o confirmare din partea acestuia.
Atentie, in aceste 2 zile se verifica stocul si se trimite e-mailul de confirmare catre client, insa nu se si executa propriu-zis comanda (care dureaza de regula maxim 7 zile lucratoare)!

Unde putem vedea produsele?

Va invitam la Showroom-ul si magazinul din str. Lipscani nr. 63 sector 3 din Bucuresti, de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 18:30 si Sambata de la 10:00 - 14:30.

 Modalitati de plata

1. Cash la magazin

2. Transfer bancar - Plata prin transfer bancar se efectueaza conform facturii proforme primite de la noi prin e-mail.
Plata se va face inainte de sosirea comenzii. Astfel ca va rugam sa ne faceti dovada platii, trimitandu-ne o copie a Ordinului de Plata prin e-mail (casademodaella@gmail.com), iar noi va vom trimite comanda dvs. impreuna cu documentele legale.

Date necesare efectuarii transferului bancar:

S.C. CASA DE MODA ELLA S.R.L.

J/40/531/2013

CUI: 31107229

Adresa: Strada Lipscani nr. 63-65, sector 3, Bucuresti

Cont: RO23RNCB0064131090990001 deschis la banca BCR BERCENI, Bucuresti

Returnarea produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne scrieti un e-mail la adresa casademodaella@gmail.com pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Returnarea este posibila in urmatoarele conditii:

Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 24h de la primirea produselor, atentie insa la primirea coletului, pentru ca, produsele expediate vor fi ambalate si sigilate.
Daca ambalajul original si sigiliul ambalajului este deteriorat Casa de moda Ella, va refuza coletul, il va returna inapoi si va fi absovita de orice raspundere.

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar Casa de moda Ella, va returna coletul, si va refuza returnarea produselor


Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin mandat postal sau ordin de plata de catre Casa de moda Ella.


Termeni si conditii:


Conditii generale de vanzare

Pentru folosirea corespunzatoare a site-ului www.casademodaella.ro este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila.
 

Obligatia de a furniza informatii corecte

Pentru accesarea site-ului in calitatea de simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea site-lui in scopul cumpararii de produse, chiar daca nu este necesara crearea unui cont personal, este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. Informatiile se completeaza prin email, telefonic sau fax. In cazul in care clientul ne furnizeaza date gresite de livrare, cand este cazul, va suporta costul altei livrari.

 
Confidentialitatea Informatiilor

Informatiile oferite de clienti in procesul de comanda pe site-ul www.casademodaella.ro au caracter strict confidential.

 
Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si casademodaella.ro va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Acestea au fost informatiille despre "Cum comand" accesand pagina speciala de Livrare o sa aflati detalii si despre modul in care livram produsele pe care le realizam.

Contact rapid

Tel: 0763.939.253
E-mail: casademodaella@gmail.com